Almis Framtidspris 2022

Publicerat:

30 nov. 2023, 08:23

Nyhet

Anpassarna Gunnérius vinner Almis Framtidspris 2022

Almis Framtidspris 2022 tillfaller Anpassarna Gunnérius AB med bröderna Henrik och Andreas Gunnérius i spetsen. Almis Framtidspris riktar sig till företag som satsar för en bättre morgondag. De har såväl företagets utveckling som den miljömässiga och sociala hållbarheten i åtanke i sina satsningar och är en förebild för andra.

Med 50 år av nytänkande i bagaget fortsätter företaget Anpassarna Gunnérius från Hedemora att utvecklas och utveckla möjligheter för andra. Fokus på vad människor kan åstadkomma ger goda affärer, nöjd personal och ständigt återkommande kunder. Anpassarna Gunnérius är problemlösare som utvecklar och bygger individanpassade funktioner som skapar frihet för sina kunder. De gör allt från små justeringar till avancerade fordonsanpassningar.

"Det är väldigt roligt att företaget blir uppmärksammat och vinner Almis Framtidspris! Vi är verksamma inom en förtroendebransch där våra lösningar skapar frihet för våra kunder. Framtiden ser ljus ut och orderböckerna är fulla. Under året har vi expanderat företaget till Stockholm vilket möjliggör att vi kan säkra jobben i Hedemora" berättar Henrik Gunnérius när han tilldelades priset.  

Almis Framtidspris delades ut under Stjärngalan 2023 i Borlänge och kriterierna för priset är att företaget ska ha 5–249 anställda, omsätta 5–500 mkr. Företaget ska även ha sunda finanser med god soliditet där tillväxten ska i allt väsentlighet skett organiskt.  

"Vi kan se att företag som är hållbarhetsintresserade, det vill säga arbetar med sin hållbarhet är mer finansiellt hållbara och bättre rustade för framtiden. Anpassarna Gunnérius är ett gott exempel som vi gärna vill synliggöra som en god förebild för andra.  Att med gott ledarskap, duktiga medarbetare och återkommande nöjda kunder klarat av konkurrens i över 50 år och dessutom tagit sig in på nya marknader är ett styrkebesked" säger Anna Rosengren, VD Almi GävleDala.

Anna Rosengren, VD Almi GävleDala och Henrik Gunnérius, Anpassarna Gunnérius

Anna Rosengren, VD Almi GävleDala och Henrik Gunnérius, Anpassarna Gunnérius

Diplom

 

Fakta Anpassarna Gunnérius AB

Gör ca 200 fordonsanpassningar per år Omsätter: 24 miljoner Säte: Hedemora Antal anställda: 18

Fakta Almis Framtidspris

Priset går till ett företag som satsar för en bättre morgondag. De har såväl företagets utveckling som en hållbar framtid i åtanke i sina satsningar. Priset riktar sig till företag som har 5–249 anställda, omsätter 5–500 mkr och har sunda finanser med god soliditet. Tillväxten ska i allt väsentlighet ha skett organiskt.